<p id="jf3xn"></p>
    <meter id="jf3xn"></meter>

    <ol id="jf3xn"></ol>
    <ol id="jf3xn"></ol>

          <ol id="jf3xn"></ol>

          <sub id="jf3xn"></sub>

            <dfn id="jf3xn"></dfn>

            網站地圖關于我們

            查看相冊 View Gallery
            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第1張圖片

            Summers Office Building in Buenos Aires / Architecturestudio

            由專筑網小R編譯

            來自建筑事務所的描述:城市肌理的協調。這座辦公建筑位于布宜諾斯艾利斯,Palermo地區的核心區域,建筑師們需要構思在南美洲溫帶地區的特殊氣候下的設計策略。來自西班牙殖民時期的城市結構代表了從布宜諾斯艾利斯城市中心到郊區的巨大正交體系,該體系由規整的方塊構成,每個方塊包含有寬度為8.66米的場地。

            Text description provided by the architects. Harmonizing the urban fabric. This office building, situated in Buenos Aires in the heart of the rapidly-changing Palermo district, allowed us to imagine new ways of working in the special climate in this temperate region of South America. The city's urban structure, inherited from the era of Spanish colonization, represents an immense orthogonal fabric that has run riot from the center of Buenos Aires to the outskirts. This grid is made up of regular blocks, each consisting of 8.66 m-wide plots.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第2張圖片

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第3張圖片

            Palermo地區在Borges的作品中被描述得非常重要,當布宜諾斯艾利斯的城市進行發展的時候,這個常常為人們所忽視的地區已經逐步發展成為城市的風景。經濟的繁榮與低迷相互交替,再加上城市發展規則的變化,構成了當下的發展成果。建筑環境的三維肌理來源于上世紀60年代建筑特征,其中包含有住宅、車間、舊工業建筑、高層公寓等類型。

            The district of Palermo was a suburb described magnificently in the work of Borges. The neighborhood, which was long overlooked while Buenos Aires expanded and took off, has become the theatre of a major urban renewal over the last ten or so years. The heterogeneous development is the end result of an interplay between good times and profound economic crises, all accompanied by changes in urban regulations. The three-dimensional fabric of the built environment is results from blocks that combine chorizo* houses, workshops, old industrial buildings and high-rise apartments from the 1960s.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第4張圖片

            夏日辦公大樓項目的客戶給建筑設計方Architecturestudio提交了一塊場地,它位于Rue Soler旁側。這片場地由兩個相鄰的地塊構成,總寬度為16.32米,周圍有著不同高度的建筑,其中一座建筑高度甚至超出了規范的限制。

            The owners of the Summers project handed Architecturestudio a vacant site in the middle of a block of this type alongside Rue Soler. The site consisted of two adjoining plots with a total width of 16.32 m, with buildings of different heights running alongside, one of which exceeded the maximum limit allowed by the regulations.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第5張圖片

            體量的雕刻受到場地的限制。該項目來源于城市背景的研究,建筑協調了街區形態、城市法規,以及建筑體量和陽光的關系。全新的城市規范讓建筑師能夠和當地政府進行對話,溝通的目的拆除山墻,并且建造全新的外墻,因此,兩個地塊中的建筑尺寸受到允許能夠超過規范的高度要求,從而與周圍建筑的高度相呼應。這種空間上的連續性保持了城市的和諧特征,不同建筑立面的連續性要求也促使了建筑師通過一系列直線和曲線,來連接不同的體量、陽臺,以及露臺。

            A volume sculpted by the constraints of the site. The project evolved out of a contextual study reconciling the morphology of the block, urban regulations, and the building mass's exposure to solar gain. A new urban regulation gave us the opportunity to start a dialogue with the city authorities. The aim of the discussion process was to remove the blind gables and replace them with new façades. As a result, the dimensions of the building in one of the two plots was authorized to exceed the maximum regulatory height so that it matched the height of the tallest adjoining building. This alignment and the continuity of the façades ensured that there was a harmonious urban integration. The desire for there to be continuity between the different planes of the façades prompted us to link the different volumes, adjoining buildings, balconies and terraces with an envelope defined by a precise set of straight lines and tangentially-connected curves.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第6張圖片

            這里的住宅類型可以追溯到19世紀末期和20世紀初期,這是當時布宜諾斯艾利斯的移民浪潮下的建筑原型,這種建筑來源于羅馬穹頂布局,在場地中線性延伸。建筑也是街區形態、城市改造,以及建筑和陽光的關系,三者相互協調的成果。體量有著雙層表皮,它由旋轉的玻璃面板構成,它們能夠調節進入建筑內部的自然光線,并且把建筑空間延伸向外,構成全新的生物氣候空間。

            The casa chorizo is a prototype of a house built from the late 19th to the early 20th century at the time of the great migration waves arriving in Buenos Aires. It was based on layout of a half Roman domus extending linearly across a plot. The building is the result of a reconciliation between the morphology of the block, the urban transformation and the exposure of the building mass to solar gain. The envelope became a double skin made of pivoting, screen-printed, glass panels. These regulate the solar gain and extend the office spaces outwards, thereby providing a new bioclimatic space.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第7張圖片

            在布宜諾斯艾利斯當地的氣候條件和數字革命現狀下,建筑師構思了讓每個人都能夠舒適工作的空間環境,這里集結了各項可能,人們在辦公室里工作,看起來與外部隔絕,但是打開窗戶,就能夠感覺置身室外,并且周圍環繞著玻璃面板,同時也能享受到室內的舒適空間。在雙層表皮之間的陽臺上,也可以形成舒適自由的工作場所,這里有著自然通風,還不受到外部的干擾,這些空間都極具吸引力。

            In the temperate climate of Buenos Aires, and in the age of the digital revolution, we imagined a place where every occupant can find the best comfort conditions for working, with a range of possibilities: Work in your office in the traditional manner, isolated from the outside, Open the bay windows fully and – protected by the glass panels – feel as though you are outside while enjoying the comfort of the interior, Arrange a more informal work space on the balcony between the two skins, which is naturally ventilated and protected from disturbance. A periscope acting as an attractive spinal column

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第8張圖片

            為了展示建筑不同樓層之間的聯系,工作團隊之間構成了合作精神,建筑師在核心位置設計了垂直循環體系,這就好像是潛望鏡的形式,能夠通過屋面上的天窗和大型城市窗戶而進行采光與照明,除此之外,這個部分也構成了建筑長廊,完全由玻璃包裹,因此充斥著自然采光,人們在這里的活動十分輕松與愉悅,促進了人與人之間的交流和溝通。而玻璃瓷磚也給距離開口最遠的辦公空間帶來了自然光照。

            To showcase the link between the different levels of the building, and to create a synergy between the work teams, the nucleus of the vertical circulations – positioned at the epicenter of the building – was designed in the form of a periscope. Thanks to a skylight in the roof and a large urban window, this periscope benefits from zenithal lighting. In addition, it transforms into an architectural promenade. Since it is entirely wrapped in glass blocks, it is lit by natural light, is pleasant to walk through, and is conducive to interactions, exchanges and encounters. Glass tiles also provide natural light in the areas of the office spaces furthest from the openings.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第9張圖片

            項目形式遵循了能量規律,應用了參數化的設計策略,為了優化設計作品,建筑師交叉應用環境數據和空間參數,彎曲的立面來源于每個玻璃面板所接收到的陽光熱量,5個結合了力學特性的屏幕有著反射和透明的作用和特性,有著規則模式的構成過程結合了隨機的序列,讓立面體系更加活躍。

            在Rue Soler街道層次,“潛望鏡”構成了地下停車區域的主要入口,一側延伸向大堂,另一側延伸向自由空間,這些區域可以根據未來的使用狀況而調整,甚至可以用作展廳,從Rue Soler大街和建筑內部都有入口能夠進入。

            Form follows energy, Parametric design. In our parametric reflection laboratory, we were careful to cross-reference environmental data with the parameters of the project in order to design and optimize our work. The curved façades are derived from a mapping of the solar gain received by each glass panel. Five screen prints designed using force fields reproduce reflections and transparencies. A generative process with a regular pattern introduced a random sequence that subtly enlivens the façade.
            At street level, on Rue Soler, the periscope outlines the main entrance of the underground car park. On one side extends the lobby, and on the other is a free space to be fitted out in line with the wishes of the future lessee, serving as (for example) a showroom with twin access points onto Rue Soler and from inside the building.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第10張圖片

            在建筑平面的圖紙上顯示了兩個地塊的占地區域,不同深度的兩個體量分別為6層和9層,二者之間構成了連接,它們通過延伸到城市的陽臺以及體塊中央的大型玻璃窗相互貫通,這樣能夠將空間的立面最大化。建筑師的參數化設計通過形式來表達了環境的變化要素。彎曲的立面來源于玻璃面板所接收到的陽光,5個結合了力學特性的屏幕有著反射和透明的作用和特性,構成了10塊不同的面板。在規則的模式中,面板隨機交替,讓建筑外觀發生微妙的變化。玻璃面板可以分為4組,將其打開之后,能夠很好地控制建筑內部以及灰空間的自然采光程度,面板可以移動,其透明度也會發生改變,這都構成了生動的建筑立面形態,它還可以隨著季節和時間不斷地變化。這種雙層表皮能夠過濾74%的太陽光照,大程度地減少了建筑的能源消耗。

            The footprint of the double plot can be seen in the drawing of the building plan. The articulation between two volumes (one of which is six storeys high, the other nine) of different depths, together with the balconies extending over the city and the large windows over the middle of the block, helps to maximize the façades of this space that is otherwise narrow. Architecturestudio's parametric reflection laboratory was able to express the environmental variables with formal aspects. The curved façades are derived from a mapping of the solar gain received by each of the glass panels, with five screen prints producing 10 different panels. In a regular pattern, the slats alternate in random order, which subtly enlivens the urban façade. Opening the glass panels – which are organized in groups of four – controls the solar gain both for the interior of the building and for the semi-exterior space in-between. The movement of the panels, the varying degrees of transparency, and the rays of the sun create a living façade. It constantly changes with the seasons and the day. This double skin filters 74% of the solar gain, greatly reducing the building's energy consumption.

            水晶般的立面空間丨布宜諾斯艾利斯夏日辦公大樓第11張圖片

            建筑設計:Architecturestudio
            地點:阿根廷 布宜諾斯艾利斯
            類型:辦公/景觀/紀念
            面積:3700m2
            時間:2019年
            攝影:Javier Augustin Rojas
            主創建筑師:Architecturestudio
            設計團隊:Architecturestudio, Zas – Lavarello & asociados
            客戶:Jack Green
            立面顧問 France:VS-A
            當地立面 Consultant:CVC, Aclimatar
            立面:Estudio MARSHAL
            結構:Estudio Jaime Lande y Asoc
            Cfo Fc:Aselec
            消防安全:IPCI
            管道工程:Estudio LYP
            熱工分析:Blasco Diez
            LEED認證:Green Group
            景觀設計:Clara Billoch

            OFFICE BUILDINGS,LANDMARKS & MONUMENTS
            BUENOS AIRES,ARGENTINA
            Architects:Architecturestudio
            Area:3700m2
            Year:2019
            Photographs:Javier Augustin Rojas
            Architect In Charge:Architecturestudio
            Design Team:Architecturestudio, Zas – Lavarello & asociados
            Clients:Jack Green
            Façade Consultant France:VS-A
            Local Façade Consultant:CVC, Aclimatar
            Façades :Estudio MARSHAL
            Structure:Estudio Jaime Lande y Asoc
            Cfo Fc:Aselec
            Fire Safety:IPCI
            Plumbing:Estudio LYP
            Thermicien:Blasco Diez
            Certification Leed: Green Group
            Landscape:Clara Billoch

            【專筑網版權與免責聲明】:本網站注明“來源:專筑網”的所有內容版權屬專筑網所有,如需轉載,請注明出處

            專于設計,筑就未來

            無論您身在何方;無論您作品規模大;無論您是否已在設計等相關領域小有名氣;無論您是否已成功求學、步入職業設計師隊伍;只要你有想法、有創意、有能力,專筑網都愿為您提供一個展示自己的舞臺

            投稿郵箱:submit@iarch.cn         如何向專筑投稿?

            掃描二維碼即可訂閱『專筑

            微信號:iarch-cn

            登錄專筑網  |  社交賬號登錄:

             匿名

            沒有了...
            評論加載中,請稍后!

            建筑 (13536 articles)


            辦公建筑 (821 articles)


            辦公樓 (375 articles)


            景觀 (802 articles)


            阿根廷 (101 articles)


            布宜諾斯艾利斯 (39 articles)


            2019 (653 articles)


            玻璃 (2292 articles)


            彎曲設計 (7 articles)



            久久亚洲综合网站_超级碰人人超碰超国产_亚洲成a人v欧美综合天堂_国色天香精品一卡二卡三卡
            <p id="jf3xn"></p>
              <meter id="jf3xn"></meter>

              <ol id="jf3xn"></ol>
              <ol id="jf3xn"></ol>

                    <ol id="jf3xn"></ol>

                    <sub id="jf3xn"></sub>

                      <dfn id="jf3xn"></dfn>